Germans Cruz participa a la Fira Expohabitat 2018!

Aquest passat cap de setmana del 24 i 25 de març, Obres i Construccions Germans Cruz va participar a la 5a edició de la Fira Expohabitat. L’esdeveniment, organitzat per l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, pretenia reunir en un mateix espai totes aquelles empreses del sector de l’habitatge perquè poguessin donar a conèixer les seves activitats i/o serveis a d’altres empreses o al públic en general. L’espai va comptar amb gairebé 2.000 metres quadrats d’exposició distribuïts en una sola nau completament diàfana.

Diferents sectors hi van ser representats: empreses mediambientals, de decoració, de jardineria…i, evidentment, del món de la construcció! Una fira que s´ha convertit en un referent a la zona dins el sector de l´habitatge i que dona prioritat a les empreses del municipi i del seu entorn més immediat.

Com podeu veure a les imatges, Obres i Construccions Germans Cruz hi va participar amb el seu propi estand, dedicat a mostrar a les empreses del sector, institucions i particulars els nostres serveis en obra civil, rehabilitació i construcció. Ens agrada estar atents a les últimes tendències i adaptar-nos a les noves necessitats del mercat. Per nosaltres, la satisfacció del client és el primer!

By | 2018-03-27T09:54:50+00:00 mar 27th, 2018|General|