Any nou, projectes nous!

Benvinguts l’apartat de notícies d’Obres i Construccions Germans Cruz. Aprofitant la creació de la nova pàgina web on us trobeu, hi hem habilitat un espai on podreu llegir-hi novetats del sector, així com l’actualitat de l’empresa: concursos guanyats i ultimes obres realitzades.

Per començar aquesta nova aventura, us volem presentar una mica més a fons l’empresa per si no ens coneixeu. Obres i Construccions Germans Cruz NG 2012 es va fundar el gener de 2012. Tot i que també treballem en altres àmbits, ens dediquem sobretot a l’obra civil. La nostra seu està ubicada Salt, a la província de Girona i el nostre àmbit d’actuació inclou tot Catalunya. El principal objectiu que tenim és oferir un servei de màxima qualitat, sempre a un preu competitiu. Això ho aconseguim mitjançant el nostre equip humà, actualment format per més de 50 persones, que aporta una elevada experiència en tot tipus d’obres i ens permet afrontar grans reptes.

Exemples d’èxit

Són molts els clients que han confiat en nosaltres. Per anomenar alguns exemples, ens han encarregat diversos projectes com la urbanització per la millora del front marítim (imatge) o la pavimentació de la plaça i l’aparcament de Les Monges, a l’Escala. A la ciutat de Girona també hem urbanitzat una plaça, concretament la de Mare de Déu de Montserrat, a més de la seva canalització de serveis. Però no ens limitem a aquest tipus d’intervencions, també fem aparcaments com el pàrquing dissuasiu d’entrada sud a Girona o realitzem obres de paleteria. L’obra del Centre Verd, a Salt, va quedar fantàstica!

Ja ho sabeu, per a tota classe de treballs de la construcció, podeu confiar en l’experiència d’Obres i Construccions Germans Cruz. Posa’t en contacte amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte!

By | 2018-01-16T16:22:36+00:00 gener 16th, 2018|General|